skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Ειδήσεις των 8

9 Οκτωβρίου 2012
Απόσπασμα του δελτίου ειδήσεων των 8.

Εκδοχή πρώτη
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη της καγκελαρίου Άγγελλα Μέρκελ στην Ελλάδα και η συνάντηση της με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Σε ευχάριστο κλίμα οι δύο ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν για τα μέτρα που πρέπει να παρθούν για την έξοδο της χώρας μας από την κρίση.

Η καγκελάριος επισκέφτηκε την Ακρόπολη και περπάτησε στην Ηρώδου του Αττικού, ενώ κοντοστάθηκε και στο σπίτι του Ακη Τσοχατζόπουλου. Ο κόσμος στα σπίτια του, μετά την απαγόρευση συναθροίσεων και συγκεντρώσεων παρακολουθούσε ζωντανά κάθε βήμα των επισήμων από την τηλεόραση με το σχολιασμό των διαπιστευμένων δημοσιογράφων.

Στην καγκελάριο παρατέθηκε γεύμα στο εστιατόριο του μουσείου της Ακρόπολης. Σε δηλώσεις της η κα Μέρκελ έδειξε τον ενθουσιασμό της για τη στάση των Ελλήνων και για την υπομονή που έχουν δείξει στα μέτρα λιτότητας που έχουν επιβληθεί μέχρι τώρα. Δήλωσε μάλιστα ότι αισθάνθηκε πως βρίσκεται σε μία φίλη χώρα με κατοίκους που τρέφουν φιλικά αισθήματα για την ίδια και την πολιτική της. Αυτό δείχνει την σοβαρότητα, τις αντοχές αλλά και τη θέληση των Ελλήνων να ξεπεράσουν τη κρίση.

Η καγκελάριος έφυγε στις 16:30 με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Ελλάδα, αφού πέρασε μία ευχάριστη μέρα στη χώρα μας.

Εκδοχή δεύτερη
Πραγματοποιήθηκε σήμερα η επίσκεψη της καγκελαρίου Άγγελλα Μέρκελ στην Ελλάδα και η συνάντηση της με τον Έλληνα πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Το κλίμα στην συνάντηση των δύο ηγετών ήταν βαρύ από τα δύο εκατομμύρια διαδηλωτών που κυριολεκτικά βούλιαξαν το λεκανοπέδιο. 

Η καγκελάριος φανερά εκνευρισμένη δεν μπόρεσε να μετακινηθεί για να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της. Όπου και να ήθελε να πάει η κα Μέρκελ ήταν χιλιάδες διαδηλωτών που εξέφραζαν την αντίθεσή τους με την πολιτική της που είναι και πολιτική των τραπεζιτών, που καταστρέφει χώρες και σπρώχνει στη φτώχεια τους λαούς. Φανερά εκνευρισμένη η ηγέτιδα της Γερμανίας για το πλήθος του κόσμου που διαδηλώνει και για την απόφαση κυβέρνησης και Αστυνομίας να αποκλείσει ένα μεγάλο μέρος της πρωτεύουσας, ενώ η άποψη της Γερμανικής πλευράς ήταν να απαγορευτεί παντελώς η κυκλοφορία στο λεκανοπέδιο.

Χωρίς να πάρει ανάσα, και με τη βουή των διαδηλωτών στα αυτιά της όπου και να πήγαινε, έφυγε χωρίς να κάνει δηλώσεις, φανερά ενοχλημένη, αλλά με σαφή την αίσθηση ότι οι Έλληνες έχουν και αξιοπρέπεια και θυμό και είναι έτοιμοι να αντικρούσουν τη νέα Γερμανική, οικονομική αυτή τη φορά, κατοχή.

Επεισόδια δεν σημειώθηκαν στην Αθήνα, όπου οι διαδηλωτές με Ελληνικές και μαύρες σημαίες διαδήλωσαν ενάντια στην πολιτική που διαλύει τις ζωές μας. Αυτό οφείλετε στο γεγονός ότι κουκουλοφόροι και παρακρατικοί, είχαν εντοπιστεί εγκαίρως από την αστυνομία και είχαν απομονωθεί.

Τα κινήματα των άλλων λαών των μνημονίων και της φτώχειας, εκθείαζαν τη στάση των διαδηλωτών και είπαν ότι ίσως κάτι να αλλάζει στην πάλη για καλύτερη ζωή.

Και τώρα εσύ
Ευφυής και νοήμων άνθρωπος. Πιο δελτίο θέλεις να ακούσεις αύριο βράδυ; Σε ποια κατηγορία ανήκεις ή θέλεις να ανήκεις; Σκέψου και ξεσηκώσου. Ίσως δεν έχουν μείνει πολλές ευκαιρίες να παλέψουμε για τη ζωή μας και το μέλλον των παιδιών μας.


2 σχόλια:

  1. 3η και καλύτερη εκδοχή.

    Έρχεται η ψ@λ@ στην αθήνα και οι ελεκτές εναέριας κυκλοφορίας κάνουν συνεχόμενη απεργία με αποτέλεσμα η κ@ργι@ να μην μπορεί να φύγει. Στη συνέχεια εισβάλουν στο μπουρ**** τη βουλή και βάζουν φωτιά.
    Να καει να καει το μπουρδ*** η βουλή ρεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ ανήκεις στην δεύτερη εκδοχή στο σημείο που λέει "κουκουλοφόροι και παρακρατικοί, είχαν εντοπιστεί εγκαίρως από την αστυνομία και είχαν απομονωθεί.". Οπότε η τρίτη δική σου εκδοχή έχει ήδη ακυρωθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή