skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΣΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έγινε σήμερα στην πλατεία Μπουρναζίου από το ΣΟ Περιστερίου. Ο GM Γιάννης Νικολαϊδης έπαιξε με 25 παίχτες σιμουλτανέ σε μια σκακιστική εκδήλωση στη μνήμη του Παναγιώτη Τραντάλη. Μία σεμνή εκδήλωση χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες σε μία ήσυχη πλατεία που έδωσε την ευκαιρία σε όλους να ευχαριστηθούν το παιχνίδι ακόμη και με πειράγματα μεταξύ του κ. Νικολαϊδη και των παιχτών.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως και οι άνθρωποι του ΣΟ Περιστερίου είναι άνθρωποι που αγαπούν το άθλημα αγνά και προσφέρουν σε αυτό και στους αθλητές όσα περισσότερα μπορούν. Πάντα τέτοια. Φυσικά να γίνονται για διαφορετικούς λόγους και όχι εις μνήμη κάποιου. Αρκετούς έχουμε χάσει το τελευταίο διάστημα.

Οι φωτογραφίες είναι από ανώνυμο φίλο του ιστολογίου που μας τις έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και τον ευχαριστούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου