skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Ανάληψη Διοργανώσεων

Από το επίσημο ιστότοπο της ΕΣΟ, αναδημοσιεύουμε την ανακοίνωση.

"Mε την υπογραφή του σχετικού συμφωνητικού ανάμεσα στην ΕΣΟ και τον εκπρόσωπο του συλλόγου Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος «Παλαμήδης ο Ευβοεύς» κ. Γ. Τσουνή, οριστικοποιήθηκε η ανάθεση της τελικής φάσης των πανελλήνιων ατομικών πρωταθλημάτων παίδων-κορασίδων 8-16 ετών, του 39ου πανελλήνιου ομαδικού πρωταθλήματος Α’ εθνικής κατηγορίας και του final four του 29ου πανελλήνιου ομαδικού κυπέλλου.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στα ξενοδοχεία Eretria Village και Holidays in Evia στην Ερέτρια Εύβοιας με συν-διοργανωτή τη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδος «Παλαμήδης ο Ευβοεύς».
Οι αντίστοιχες προκηρύξεις θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ομοσπονδίας μέσα στις επόμενες ημέρες.
Ειδικά για το πρωτάθλημα της Α’ εθνικής κατηγορίας θα δοθεί παράταση στις προθεσμίες υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής των ομάδων και της κατάθεσης των αντίστοιχων παραβόλων μέχρι και την Παρασκευή 27/5/2011.
Οι σχετικές λεπτομέρειες θα περιγράφονται στην αντίστοιχη προκήρυξη"

Με την δημοσίευση αυτή τελείωσε το σήριαλ για το εάν θα πάρει ο "Παλαμήδης ο Ευβοεύς" τα Νεανικά Πρωταθλήματα, την Α' Εθνική και το final four του Ομαδικού Κυπέλλου. Τώρα ποιός υποχώρησε και τι έγινε θα το μάθουμε σίγουρα. Η ανακοίνωση βέβαια λέει για υπογραφή σχετικού συμφωνητικού. Αυτό δείχνει, μάλλον, ότι και συμφωνητικό υπεγράφη και ο κ. Τσουνής ανέλαβε τις διοργανώσεις, παρά τις απειλές του.

Τώρα βέβαια δεν είναι ώρα για κριτική. Τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να ευχηθούμε καλή επιτυχία στον διοργανωτή και να προσπαθήσουμε όλοι να έχουμε επιτυχημένους αγώνες, αθλητές, συνοδοί, διοργανωτές και παράγοντες, ο καθένας από το δικό του πόστο. Γιατί οι πετυχημένοι αγώνες θα είναι προς όφελος όλων.

Στο μόνο που θα επιμείνουμε θα είναι η μείωση του κόστους διαμονής. Ας είναι αυτό το προσωπικό στοίχημα του κ. Τσουνή για τους φετινούς αγώνες. Μειώστε τις τιμές των ξενοδοχείων και επιτρέψτε σε οικογένειες να διαμείνουν σε ιδιόκτητους χώρους εκτός ξενοδοχείων. Πιέστε την ΕΣΟ προς αυτήν την κατεύθυνση και εμείς θα είμαστε εδώ να σας στηρίξουμε.

1 σχόλιο:

  1. Και όπως είδαμε στην συνέχεια, αγαπητό skakiwest, ο κ. Τσούνης, ασχολείται διεξοδικά, με τα ευρώ και το Ε9. Αυτά δε περι προσωπικού στοιχήματος κλπ που αναφέρεις πιό πάνω, ανήκουν στην σφαίρα του αδιανόητου για κάποιους. Είμαι περίεργος να δώ,αν θα καταθέσει, αυτός και ο έτερος δ/ντής αγώνων στην ΕΣΟ τις οικονομικές εκθέσεις απο τα τουρνουά, όπως άλλωστε οφείλει να το κάνει. Και ποιά θα είναι η στάση της ΕΣΟ, αν δεν το κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή