skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

Προσφορά ΕΣΣΚΕ για Όλους

Η ΕΣΣΚΕ με επιστολή της γνωστοποιεί ότι στην ένωση λειτουργεί σύστημα αξιολόγησης αγώνων Rapid και Blitz.

Με απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΚΕ διαθέτει δωρεάν το σύστημα αξιολόγησης προς όλα τα σωματεία μέλη της ΕΣΟ.

Εμείς να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά. Τέτοιες μικρές ή και μεγαλύτερες προσφορές δένουν τους σκακιστές μεταξύ τους και δημιουργούν το αίσθημα της κοινής πορείας όλων προς το καλύτερο.



6 σχόλια:

  1. Κοινοποίησε η ΕΣΟ το έγγραφο ή είστε κι εσείς στην ΕΣΟ και το μάθατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σατανικό. Η ΕΣΣΚΕ εδρεύει στην οδό Μακρόπουλου!!!
    Χωρίς πλάκα τώρα, μπράβο στο Σκόδρα που έφτιαξε την εφαρμογή και στο ΔΣ της ΕΣΣΚΕ που τη χαρίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δουλειά που έχει γίνει είναι καταπληκτική. Όποιος μπει στο site της ΕΣΣΚΕ θα το διαπιστώσει και μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΣΣΚΕ έχει ένα κακό. Ασχολείται ο Barbieς και είναι μεγάλος μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το ιστολόγιο έχει μία αρχή. Να μη λογοκρίνει τα μηνύματα και μέχρι τώρα αυτό έχει εφαρμοστεί με ευλάβεια. Δεν θα γίνει ούτε τώρα, γιατί πιστεύω πως ακόμα και πίσω από την ανωνυμία, φαίνεται η ποιότητα του ανθρώπου και η διαλεκτική του ικανότητα. Ελεύθερα λοιπόν γράψτε ότι θέλετε και ο καθένας ας κρατήσει από μόνος του το επίπεδο που του αρμόζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aντιπαρέρχομαι της προσβολής απλά και μόνο επειδή το άτομο που την ξεστομίζει δεν έχει "τα άντερα" να πει το όνομα του!Από εκεί και πέρα λέω πολύ απλά ότι μέσω του συστήματος αξιολόγησης της ΕΣΣΚΕ μπορεί κάθε σκακιστης να δημιουργήσει μια βάση δεδομένων με τις παρτίδες του απλά και μόνο στέλνοντας τις παρτίδες του σε pgn στον Σκόδρα.Τα τελευταία 10 χρόνια πετούσα τα παρτιδόφυλλα μετά από κάθε αγώνα μου αλλά μετά τη δημιουργια του ελο της ΕΣΣΚΕ στέλνω όσες παρτίδες έχω στη διαθεσή μου στον Στέργιο για αξιολόγηση και αρχειοθέτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή