skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Αποκαλυπτικό Δελτίο 20/01/2010

Χωρίς σχόλια δικά μου νομίζω είναι καλύτερα. Για να θυμηθούμε κάποια πράγματα που ειπώθηκαν πριν ενάμιση χρόνο. Ακούγονται ωραία πράγματα από το πρόσωπο των ημερών. Το πρώτο μέρος δεν έχει ίσως μεγάλο ενδιαφέρον. Έχω βάλει όμως όλη την εκπομπή για να περάσει και η ώρα μας ευχάριστα. Το τρίτο και τέταρτο μέρος έχει ενδιαφέροντα πράγματα. Για την ιστορία η εκπομπή μεταδόθηκε στις 20 Ιανουαρίου 2010.






2 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΕΙΔΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ Α8ΗΝΑΣ; ΕΓΩ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΧΑΡΤΟΣΠΙΤΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ 17 ΧΡΟΝΙΑ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΟΙΣ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΝ ΕΙΖΤ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 260 ΕΥΡΩ ΤΟ ΜΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΓΕΛΟΙΟ .ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΕΙΤΕ ΠΙΟ ΑΛΗΘΕΣ ΓΕΓΟΝΟΤΑ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΩΣΤΕ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΙΣΤΕ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΗ ΓΕΛΟΙΟΠΙΟΙΣΤΑΙ.ΣΤΟ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΤΑΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΥΘΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΙΣ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΦΕΡΗ ΕΥΘΗΝΗ ΕΙΝΑΙ [Ο ΓΙΟΡΓΟΣ].

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ φίλε καλημέρα
    Ενδιαφέρον το μηνυμα σου αλλά και ο τρόπος γραφής σου. Εάν θέλεις μπορούμε να φιλοξενήσουμε ένα κείμενό σου για το θέμα των τοξικομανών και των αστέγων. Στείλε ενα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο skakiwest@hotmail.com με τις απόψεις σου και θα γίνει κανονική ανάρτηση γιατί καλό το άθλημα που αγαπάμε αλλά δεν πρέπει να είμαστε ξεκομένοι από την πραγματικότητα.

    skakiwest

    ΑπάντησηΔιαγραφή