skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Σάββατο 2 Απριλίου 2011

Προς συζήτηση

Στην προηγούμενη ανάρτηση "Ανοιχτή Επιστολή" γράφτηκε ένα σχόλιο, με ημερομηνία 02/04/2011 και ώρα 11:40, που πιστεύω πως σηκώνει πολύ συζήτηση. Για το λόγο αυτό το αναβαθμίζω σε κανονική ανάρτηση για να μπορέσουμε όλοι να εκφράσουμε την αποψή μας. Είναι ένα σχόλιο με πολύ ένταση, οργή και αγανάκτηση που ελπίζω να είναι μόνο συναισθήματα της στιγμής και να δούμε τα πράγματα ψύχραιμα. Το σχόλιο έχει ως εξής,


"Τα καινούργια δεδομένα πάντως είναι πως το φθηνό ξενοδοχείο στην Ερέτρια έχει γεμίσει και καλούνται πάλι οι Αθηναίοι να πληρώσουμε ακριβότερα απ' ότι άλλοι. Πάντα θα πληρώνουμε παραπάνω όπου και εάν γίνονται τα πρωταθλήματα. Μας περνάνε για κορόιδα;

Οι διοργανωτές άνοιξαν τις δηλώσεις συμμετοχής για τους ενδιαφερόμενους της επαρχίας, οι οποίοι έχουν τελειώσει τα σχολικά πρωταθλήματα, όταν η Ατική ήταν εγκλωβισμένη στα δικά τους σχολικά πρωταθλήματα που τελειώνουν αύριο. Έτσι ενώ η επαρχία είχε εξασφαλίσει τη διαμονή στο φθηνό ξενοδοχείο, η Αττική ακόμη δεν ήξερε ποιά παιδιά προκρίνονται. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ.

Θα ήταν παράλογο τώρα να μην πληρώσουμε ούτε ευρώ και να μείνουμε στα εξοχικά, όσοι έχουν, σε Ωρωπό, Ερέτρια και Χαλκίδα; Και αν τολμάνε ας ακυρώσουν τα παιδιά που έχουν τις προκρίσεις. Να ακυρωθούν τώρα όλες οι κρατήσεις και να ανοίξουν πάλι τη Δευτέρα το πρωί. Εάν θέλουν να μιλάνε για ισονομία και ίση αντιμετώπιση. Αρκετά κορόιδα μας περνάμε.

Και μη μας πούνε να κάναμε δηλώσεις πιο νωρίς. Εάν τα παιδιά δεν κατάφερναν να εξασφαλίσουν τη πρόκριση θα μας επέστρεφαν τα λεφτά ή θα υποχρέωναν τα παιδιά να παίξουν στο OPEN;"

Πριν λίγο γράφτηκε ένα νεό σχόλιο το οποίο και αυτό αναβαθμίζεται σε συνέχεια του προηγούμενου γιατί είναι η απάντηση του κ. Τσουνή σε ότι γράφτηκε και υποχρέωση είναι να ανακοινωθεί.

"Λυπάμαι για το ασύστολο ψέμα σας οι τιμές των ξενοδοχείων είναι ίδιες σε όλα τα ξενοδοχεία.
Ειδικά για την ΕΣΝΑ επειδή έκανε αργά τα πρωταθλήματα ζήτησε και έχουν κρατηθεί στο ποσοστό που της αναλογεί στον χώρο των αγώνων δωμάτια και είναι διαθέσιμα.
Για τα παράπονα της προκήρυξης απευθυνθείτε στην ΕΣΟ.
Η προκήρυξη θα εφαρμοστεί κατά γράμμα.
Με εκτίμηση
Γιώργος Τσουνής"


Μετά από αυτές τις εξηγήσεις του κ. Τσουνή, οι οποίες είναι απόλυτα κατατοπιστικές, για το ιστολόγιο, το θέμα έκλεισε όσο γρήγορα άνοιξε. Τουλάχιστον σαν κύρια ανάρτηση. Γι αυτό στη συγκεκριμένη δημοσίευση έχουν αποκλειστεί τα σχόλια. Άλλες απόψεις για το θέμα μπορείτε να κάνετε στη προηγούμενη ανάρτηση, σε συνέχεια των σχολίων. Ευχαριστώ τον κ. Τσουνή για την άμεση απάντηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: