skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Τελικά Σχολικά Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Δ.Σ. της Ε.Σ.Σ.Ν.Α., αφού συνεκτίμησε υπεύθυνα το μεγάλο πλήθος των συμμετοχών στα Περιφερειακά Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011, τις εγγενείς ανεπάρκειες του ελβετικού συστήματος πέντε (5) γύρων για την ανάδειξη πλήρως αξιόπιστης τελικής κατάταξης, δεδομένων των συνθηκών, και την επάρκεια των διαθέσιμων πόρων (χώρων και διαιτητών) για τη διεξαγωγή της Τελικής Φάσης του Ατομικού Σχολικού Πρωταθλήματος Αττικής 2011, σε συνεννόηση με τους συνδιοργανωτές αποφάσισε να δώσει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν σε όλους και όλες, όσοι/ όσες συγκέντρωσαν στα Περιφερειακά Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα Αττικής 2011 τέσσερις (4) βαθμούς από πέντε (5) δυνατούς.

Τελείωσαν τα περιφερειακά σχολικά πρωταθλήματα Αττικής και το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθούν τα Τελικά Σχολικά Πρωταθλήματα Ομαδικά και Ατομικά. Μπορείτε να δείτε όλα τα στοιχεία στο ιστολόγιο που έφτιαξε η ένωση καθώς και τις προκρίσεις στα ΑΤΟΜΙΚΑ και στα ΟΜΑΔΙΚΑ πρωταθλήματα. Η πείρα των διοργανωτών πιστεύω πως εξασφαλίζει ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακό για παιδιά, συνοδούς και διοργανωτές.

Σωστή και η απόφαση την ένωσης για πρόκριση επιπλέον παιδιών σύμφωνα με την ανακοίνωση που μπορείτε να διαβάσετε στην αρχή της ανάρτησης. Αυτή η απόφαση θα προσθέσει 63 παραπάνω παιδιά στα Ατομικά πρωταθλήματα από τα οποία 61 στα δημοτικά και μόλις 2 στα Γυμνάσια, ενώ στα Νήπια και στα Λύκεια η απόφαση δεν ευνοεί κανένα συμμετέχοντα στα προκριματικά.

Τα περιφερειακά τελείωσαν με επιτυχία σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο με αυξημένη συμμετοχή από πέρυσι και αυτό είναι καλό για το άθλημα. Αυτό δείχνει πως η δωρεάν προσφορά (χωρίς παράβολο) αγώνων "τραβάει" γονείς και παιδιά στο να συμμετέχουν. Ειδικά σήμερα με την οικονομική συσχέρια που επικρατεί, όλοι ψάχνουν δωρεάν διεξόδους για να απασχολήσουν δημιουργικά τα παιδιά τους.

Στα ομαδικά Γυμνασίων και Λυκείων, πληροφορηθήκαμε πως υπήρξε πρόβλημα με ενστάσεις, εντάσεις και καθυστερήσεις. Η επιτροπή ενστάσεων αποφάσιζε ότι της ερχόταν πρώτο στο μυαλό κάνοντας δεκτή μία ένσταση που περιείχε ανακρίβειες για να την απορρίψει στο τέλος, ξεκινώντας νέος κύκλος αντιπαράθεσης, με επίκεντρο τον πρόεδρο της ΕΣΣΝΑ, ο οποίος, μάθαμε, κράτησε ουδέτερη στάση στο όλο θέμα προσπαθώντας να συμβουλευτεί τους ειδικούς. Σωστή η αντιμετώπιση του προέδρου.

Σχετικά με τη χορηγία γνωστής αλυσίδας πίτσας, πολύ κακό για το τίποτα. Περισσότερο με κέρασμα από τους διοργανωτές έμοιαζε παρά με χορηγία. Οι πίτσες ελάχιστες σε σχέση με τους παρόντες και με τους ίδιους τους διοργανωτές να μεταφέρουν τα "εδέσματα" με τα προσωπικά τους οχήματα στον προαύλιο χώρο των αγώνων με αποκορύφωμα τα ομαδικά σχολικά Γυμνασίων και Λυκείων και τον πρόεδρο της ΕΣΣΝΑ να αναλαμβάνει αυτή τη δουλειά. Αυτό που δεν ξέρουμε είναι το όφελος που είχε η ένωση από όλη αυτή την διαδικασία.

Άντε και του χρόνου κοκορέτσια στις αυλές χορηγία από τα Βλάχικα της Βάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου