skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Ούγκο Ραφαέλ Τσάβες Φρίας

Μετά το σοκ των πρώτων ημερών από το "θάνατο" του Τσάβες, σαν φόρο τιμής, αλλά και σαν μάθημα, για το πως ο σεβασμός και η αγάπη σε έναν ηγέτη, έχουν μεγαλύτερη δύναμη από ένα πραξικόπημα και από την έντεχνα παραποιημένη πληροφόρηση, αναμεταδίδουμε σήμερα την εκπομπή του Στέλιου Κούκογλου "Ρεπορτάζ χωρίς σύνορα" για την αποτυχημένη ανατροπή του Τσάβες το 2002.

Δείτε την εκπομπή. Έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως λειτουργεί από τη μία μεριά η προπαγάνδα, που πάντα είναι ενάντια στο λαό και τα συμφέροντά του, γιατί εάν δεν ήταν δεν θα χρειαζόταν, και από την άλλη ο λαός που ξέρει ότι έχει ωφεληθεί από την ηγεσία της χώρας του και δεν πιστεύει τα ψέματα που του σερβίρουν. Δεν τα πιστεύει όμως, βγαίνοντας στο δρόμο και παλεύοντας για το δίκιο του. Όχι βρίζοντας μόνος του στον καναπέ, χωνεύοντας αυτήν την προπαγάνδα. Ξέρει ότι έχει δίκιο και παλεύει να το εδραιώσει στην οικογένεια του, στην κοινωνία, στη χώρα του. Εμείς πότε θα καταλάβουμε ότι το δίκιο είναι με το μέρος μας να σηκωθούμε από τις σαπουνόπερες και την αποχαύνωση;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου