skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Μαθητικά Πρωταθλήματα Συνέχεια

Λάβαμε μία επιστολή που είναι απάντηση στην επιστολή-καταγγελία των γονέων που είχαμε δημοσιεύσει και εμείς σε αυτό το ιστολόγιο.

Στην συγκεκριμένη ανάρτηση είχαμε γράψει πως περιμένουμε απάντηση γιατί είμαστε απλά ρομαντικοί και πιστεύουμε πως με το διάλογο και τη δημοσιοποίηση των απόψεων θα βρούμε λύση.. Πράγματι η απάντηση ήρθε από τον Διευθυντή Φυσικής Αγωγής κο Στέλιο Δασκαλάκη που υπογράφει και το έγγραφο-απάντηση.

Έχει πολύ ενδιαφέρον να τη διαβάσετε.


ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ

Στην ουσία της η απάντηση αυτή επιβεβαιώνει αφενός την ανάρτηση για τη Διαφορά Σχολικών και Μαθητικών Πρωταθλημάτων και αφετέρου αδειάζει την ομοσπονδία και εμμέσως καταγγέλλει ότι η ΚΟΕΣΑ ενημερώθηκε μόνο για την αρχική προκήρυξη που δεν αναφέρει πουθενά ούτε ημερομηνίες και τόπο διεξαγωγής, ούτε υποχρεωτική διαμονή σε ξενοδοχεία ούτε προσκόμιση Ε9 και δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων σε οποιονδήποτε ιδιώτη για μείωση των δαπανών κάποιων οικογενειών.

Απάντηση σε όλα αυτά οφείλει η ΕΣΟ ή αισθάνεται πως δεν έχει υποχρέωση να μας ενημερώνει; Μη ξεχνάμε πως η Ένωση αποτελείται από Σκακιστικά Σωματεία και η απλή λογική λέει ότι πρέπει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μελών της.

Έχει άραγε αυτό το δεδομένο σαν γνώμονα η Ομοσπονδία μας;

1 σχόλιο:

  1. Σιγή ιχθύος από τους λαλίστατους σε άλλες περιπτώσεις συμβούλους μας.
    Ντροπή σας .
    Σε μια κανονικη χώρα, με ανθρώπους με ευθιξία, έπρεπε ήδη να έχετε παραιτηθεί
    Ντροπή σας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή