skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

Στην Κορυφή Του Κόσμου

Από το ιστολόγιο theodorakism.blogspot.gr διαβάζουμε και αναδημοσιεύουμε την αναφορά, η οποία δεν θα μπορούσε να δημοσιευτεί διαφορετική από ξεχωριστή ανάρτηση, όπως ξεχωριστός είναι και στις καρδιές μας ο Μίκης Θεοδωράκης. Η μουσική του Μίκη εκεί που της αξίζει. Στην κορυφή του κόσμου. Αναφέρει το ιστολόγιο.

"Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΣΤΑ ΙΜΑΛΑΪΑ



Η μουσική του Μίκη Θεοδωράκη στη ψηλότερη οροσειρά της γης, στα Ιμαλάια!

Το μουσικό σχήμα ΑΝΝΑ RF, παρουσιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, το τραγούδι "Δακρυσμένα Μάτια" ("Weeping Eyes") σε μουσική του Μίκη Θεοδωράκη, βρισκόμενο στην οροσειρά των Ιμαλαϊων!

Οι ΑΝΝΑ RF κατάγονται από το Ισραήλ και παρουσιάζουν ένα μίγμα μεταξύ Δυτικής και Ανατολίτικης μουσικής, συνδέοντας αρχαία και μοντέρνα μουσικά όργανα, συνδυάζοντάς τα με ηλεκτρονικό ήχο! Όπως οι ίδιοι αναφέρουν "το παρελθόν, συναντά το παρόν σε έναν ήχο του μέλλοντος".

Η παραγωγή των τραγουδιών, αλλά και των βίντεο κλιπς, γίνεται από τα ίδια τα μέλη του σχήματος, είτε στο προσωπικό τους στούντιο στο Ισραήλ, είτε στο "κινητό" τους στούντιο, καθώς ταξιδεύουν συνεχώς σε όλον τον κόσμο!

Το "ANNA RF" αποτελεί έκφραση της Αραβο-εβραίκής γλώσσας, με διπλό νόημα, καθώς σημαίνει "ξέρω" και "δε ξέρω", πράγμα το οποίο -όπως το ίδιο το συγκρότημα αναφέρει- αποτελεί τη "φιλοσοφία" τους.

Το βρήκαμε, το λατρέψαμε και σας το παρουσιάζουμε!"





Απολαύστε αυτή τη μουσική, με τις καλύτερες ευχές μου για καλά Χριστούγεννα, με αγάπη, υγεία και γαλήνη. όπως αρμόζει να περνάει κανείς τα Χριστούγεννα ακόμα και μέσα στην κρίση που έχουν δημιουργήσει. Ας αντισταθούμε. Η υπόσχεση για αντίσταση στον εαυτό μας ας είναι το δώρο για την καινούργια χρονιά. Η υπόσχεση να διατηρήσουμε την αξιοπρέπεια και το ήθος μας σε ότι μας έχουν επιβάλλει. Χρόνια πολλά. Καλά Χριστούγεννα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου