skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Κυριακή 15 Απριλίου 2012

Χρόνια Πολλά


Αγαπητοί φίλοι του αθλήματος και όχι μόνο, Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά και καλά, με επιτυχίες και ανάπτυξη του αθλήματος όπως τη φαντάζεται ο καθένας. 

Κυριακή του Πάσχα σήμερα και όλοι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί ανά τον κόσμο γιορτάζουν την Ανάσταση του Χριστού. Ανάσταση που σηματοδοτεί την ελπίδα για καλύτερο μέλλον, τη συνεχή πάλη του ανθρώπου για προσωπική και συνολική προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του, που στο σημερινό παγκόσμιο καπιταλιστικό κατεστημένο έχει εξελιχθεί σε πάλη για επιβίωση.

Στη χώρα μας, ανεξάρτητα από θρησκευτικές επιλογές οι Έλληνες περιμένουμε τη δική μας Ανάσταση η οποία όμως δεν θα έρθει εάν όλοι μαζί και ο καθένας μόνος του δεν καταλάβουμε ότι στο χέρι μας είναι η κάθε αλλαγή στη ζωή μας. Όχι μόνο με τη ψήφο μας στις 6 Μαΐου, άλλα και με το συνεχή αγώνα μας ενάντια σε όλους αυτούς που μας θέλουν σκλάβους και πιόνια στα οικονομικά τους συμφέροντα. Όλοι μαζί μπορούμε να βρούμε τη κατάλληλη βαριάντα για να κερδίσουμε αυτή την παρτίδα. Αρκεί να θέλουμε να παίξουμε αυτό το παιχνίδι και να θέλουμε να το κερδίσουμε, επιλέγοντας τα κόκκινα κομμάτια.

Ας σκεφτούμε το απόφθεγμα του Αβραάμ Λίνκολν που είπε "Με τη σφαίρα μπορεί να σκοτώσεις τον εχθρό σου. Με τη ψήφο μπορεί να σκοτώσεις το μέλλον των παιδιών σου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου