skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Καραϊσκάκης και άλλοι

Εθνικός ύμνος πλέον κοντεύει να γίνει το τραγούδι από την ταινία του Νίκου Καλογερόπουλου "Οι Ιππείς της Πύλου". Οι στίχοι και η μουσική είναι του Νίκου Καλογερόπουλου και τραγουδάει φυσικά ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου.

Αφιερωμένο σε όσους μας θέλουν γραφικούς επειδή βλέπουμε τα πράγματα από μια άλλη πλευρά. Σε όλους αυτούς που έχουν φέρει τους νέους κατακτητές στην Ελλάδα για να αρχίσει σε λίγο καιρό το παιδομάζωμα για τα εργοστάσια της αλλοδαπής. Σε όλους αυτούς που ξεπουλάνε την Ελλάδα ακολουθώντας τις προσταγές των αφεντικών τους. Αφιερωμένο και στην τρόικα που πηγαινοέρχεται και πρωθυπουργεύει την χώρα. Ένα μόνο να ξέρουν. Υπάρχουν και σήμερα Καραϊσκάκηδες, Κολοκοτρωναίοι και Ανδρούτσοι. Το θέμα είναι να εμφανιστούν κάποια στιγμή, να μπουν μπροστά και να καταλάβουμε όλοι ότι πρέπει να αντισταθούμε. Και τότε ....



Για τη ιστορία σενάριο και σκηνοθεσία είναι του Νίκου Καλογερόπουλου, στην ταινία παίζουν ο Νίκος Καλογερόπουλος, ο Ηλίας Λογοθέτης, ο Τάκης Σπυριδάκης, ο Αντώνης Καφετζόπουλος, η Βάνα Μπάρμπα, ο Γιώργος Κιμούλης, η Τζούλια Καλογρίδου, ο Αντώνης Θεοδωρακόπουλος, ο Δημήτρης Καμπερίδης κ.α., ενώ η πρεμιέρα του έργου έγινε στις 3 Μαρτίου 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου