skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Σκακιστική Φωλιά

Η ένωση προγραμματίζει τη δημιουργία σκακιστικής φωλιάς  με την πραγματοποίηση δωρεάν μαθημάτων σε εβδομαδιαία βάση από τον προπονητή και συγγραφέα κ. Ιωάννη Παναγάκο. Και αυτή η κίνηση, όπως η επίσκεψη στο παιδικό χωριό SOS της Βάρης, είναι πρωτοβουλία της επιτροπής σχολικού σκακιού της ένωσης. Πρωτοβουλίες που δεν είχαμε δει απ' ότι θυμάμαι με προηγούμενες επιτροπές. Πως να μην γεννάει άλλωστε αυτή η επιτροπή τέτοιες ιδέες με μέλη όπως τον κ. Παναγάκο που απολαμβάνει την συμπάθεια όλου του σκακιστικού χώρου. Ένας παιδαγωγός πάνω απ' όλα και μετά προπονητής, που διδάσκει ήθος, αξιοπρέπεια, επίπεδο και ευ αγωνίζεσθαι στα παιδιά. Πράγματα σημαντικά όχι μόνο στο σκάκι αλλά και στη ζωή. Και μη σκεφτείτε ότι όλα αυτά είναι αυτονόητα στους προπονητές του αθλήματος. Γιατί έχουμε δει σε τουρνουά "προπονητές" να προσβάλλουν με το χειρότερο τρόπο παιδιά μπροστά σε δεκάδες συνομήλικους συναθλητές τους επειδή δέχτηκαν μια ισοπαλία. Τέλος πάντων.
Μπράβο για τις πρωτοβουλίες αυτές. Συνεχίστε έτσι στη επιτροπή σχολικού σκακιού και είμαστε όλοι δίπλα σας να σας στηρίζουμε.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στους κ.κ. Βλάχο Γιώργο (6972.360.874) και Παναγάκο Ιωάννη (6906.583.797)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου