skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Παρασκευή 21 Απριλίου 2017

Ποτέ Πια Φασισμός

Μισός αιώνας έχει περάσει από την ημέρα που οι, παλιοί γιατι έχουμε και νέους, "σωτήρες" της χώρας ανέλαβαν με πραξικόπημα τις τύχες της.

Δεν είναι τυχαίο βέβαια πως η πρώτη κίνηση που έκαναν ήταν να συλλάβουν τους αγωνιστές-κομουνιστές από κάθε τάξη και μόρφωση για να ελαχιστοποιήσουν την αντίδραση και αντίσταση τους στα σχέδιά τους.


Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι αναγκαία η επαγρύπνηση του λαού σε όλες τις πτυχές της καθημερινότητας μας. Όχι μόνο απέναντι στους φασίστες που σαφώς είναι λίγοι, ανιστόρητοι αλλά με εγκληματικές μεθόδους και πρακτικές, προσπαθούν να εκφοβίσουν τους πολίτες και να επιβάλλουν τις απόψεις τους αλλά και απέναντι στις φασιστικές νοοτροπίες που είναι περισσότερο επικίνδυνες.

Ο καπιταλισμός σήμερα χρησιμοποιεί σε όλη την Ευρώπη το φάντασμα του φασισμού σαν μοχλό πίεσης και φόβου προς τη δημοκρατία και τους πολίτες για τι μπορούν να πάθουν εάν δεν ακολουθήσουν τα προστάγματα του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε όμως ότι ο φασισμός είναι κομμάτι του καπιταλισμού. Ο ίδιος ο καπιταλισμός είναι μορφή φασισμού. Η εκμετάλλευση των εργαζομένων σε όλη τη γη, η πείνα, η δυστυχία, η έλλειψη φυσικών πόρων απαραίτητες για την επιβίωση των λαών, η εμπορευματοποίηση των πόρων αυτών, η ιδιωτικοποίηση όλων των μέσων παραγωγής και η εκμετάλλευσή τους από λίγους και εκλεκτούς δεν είναι φασισμός; Φυσικά και είναι.

Δεν είναι απλή σύμπτωση σήμερα ότι γίνεται τεράστια προσπάθεια για ξέπλυμα, από αρκετούς "αριστερο-δέξιους" κυβερνητικούς και μη, της εγκληματικής χρυσής αυγής. Με φωτογραφίες όλοι μαζί σε εκδηλώσεις, με δημοσιογράφους να μιλάνε για σοβαρή χρυσή αυγή, με καθυστερήσεις των δικαστικών διαδικασιών αλλά και με τη πολιτική τους που θρέφει αυτού του είδους τις νοοτροπίες. 

Χρειάζεται λοιπόν επαγρύπνηση, εγρήγορση και πάλη για να μπορέσουμε σήμερα αλλά και στο άμεσο μέλλον να αντιμετωπίσουμε το φασισμό σε διάφορες μορφές στην καθημερινότητά μας.

Μη ξεχνάτε...


2 σχόλια:

  1. Your Affiliate Profit Machine is waiting -

    And making money online using it is as simple as 1 . 2 . 3!

    Here is how it all works...

    STEP 1. Tell the system which affiliate products you want to promote
    STEP 2. Add some PUSH button traffic (it LITERALLY takes 2 minutes)
    STEP 3. See how the affiliate products system explode your list and sell your affiliate products for you!

    Are you ready to make money automatically???

    Click here to make money with the system

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. As stated by Stanford Medical, It's really the one and ONLY reason women in this country get to live 10 years more and weigh on average 19 KG lighter than us.

    (Just so you know, it has NOTHING to do with genetics or some secret-exercise and absolutely EVERYTHING related to "how" they eat.)

    P.S, I said "HOW", and not "WHAT"...

    Click this link to uncover if this easy questionnaire can help you release your true weight loss potential

    ΑπάντησηΔιαγραφή