skakiwest@hotmail.com : Στείλτε οτι νομίζετε. Εδώ δεν χωράει λογοκρισία. Πείτε ελεύθερα τη γνώμη σας για το χώρο του αθλήματος. Τα πάντα, εάν το θέλετε εσείς, θα δημοσιεύονται ανώνυμα ή επώνυμα. Eπίσης, οτιδήποτε δημοσιεύεται εδώ, είναι ελεύθερο για αντιγραφή και αναδημοσίευση οπουδήποτε χωρίς την έγκριση κανενός.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Κουτσογιαννοπούλου Θεοδώρα


Στην προηγούμενη ανάρτηση, η γνωστή σε όλους μας σκακίστρια Κουτσογιαννοπούλου Θεοδώρα δημοσιοποίησε με τη μορφή σχολίου μία ανοιχτή επιστολή προς το ΣΟ Αιγάλεω ζητώντας της ελεύθερη μεταγραφή της σε σωματείο της αρεσκείας της. Επειδή θεωρούμε το θέμα ιδιαιτέρως σοβαρό αναβαθμίζουμε το σχόλιο σε νέα ανάρτηση. Όπως αναφέρει η ίδια η αθλήτρια

"Η παρακάτω επιστολή εστάλη στις 6 Οκτωβρίου 2011 από εμένα προς το ΔΣ του ΣΟ Αιγάλεω και δημοσιεύεται στο skakistiko, διότι μέχρι και σήμερα, 3 εβδομάδες αργότερα, δεν έχω λάβει καμία απολύτως απάντηση. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει την εικόνα που έχω σχηματίσει για τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου και την αντιμετώπισή του προς το πρόσωπό μου".
Η επιστολή έχει ως εξής :

"Προς το ΔΣ του ΣΟ Αιγάλεω

Καλησπέρα,

Σας ενημερώνω ότι αιτούμαι ελεύθερη μεταγραφή για σωματείο της προτίμησής μου.

Δεν επιθυμώ πλέον να αγωνίζομαι με την ομάδα του ΣΟ Αιγάλεω, και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να το κάνω στο μέλλον. Οι λόγοι είναι το κλίμα που επικρατεί στο σύλλογο, ο τρόπος διοίκησης και λειτουργίας του, το γεγονός ότι οι περισσότεροι από τους παίκτες με τους οποίους έχω καλές σχέσεις έχουν φύγει από την ομάδα ή έχουν σταματήσει να αγωνίζονται, καθώς και προσωπικοί λόγοι, τους οποίους γνωρίζετε πολύ καλά, ασχέτως αν τους αγνοείτε. Είμαι ιδιαιτέρως ενοχλημένη από τη στάση όλων σας, τόσο προς την ομάδα γενικότερα, όσο και προς εμένα και τα ζητήματα που με αφορούν ειδικότερα.

Σας υπενθυμίζω ότι και πέρυσι είχα εκφράσει παρόμοιο αίτημα, το οποίο είχατε αντιμετωπίσει με υπεκφυγές και αοριστίες, επικαλούμενοι επιπλέον την έλλειψη αντικαταστάτριας και τα στενά χρονικά περιθώρια. Παρακινούμενη από φίλους δέχθηκα να συμμετάσχω στις υποχρεώσεις της ομάδας το 2011, προκειμένου να μη δημιουργήσω αγωνιστικό πρόβλημα. Δυστυχώς, η παραχώρησή μου αυτή δεν εκτιμήθηκε από κανέναν, ούτε στα σοβαρά ηθικά θέματα που με αφορούσαν, ούτε όμως και αγωνιστικά, αφού μου ζητήθηκε ακόμη και να πληρώσω για τη συμμετοχή μου στο πρωτάθλημα Αʼ Εθνικής. Επιπλέον, διαπίστωσα στην πορεία ότι οι αναφορές των στελεχών του συλλόγου στο πρόσωπό μου προς τρίτους ήταν συνήθως, στην καλύτερη περίπτωση, απαξιωτικές.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, δεν έχω καμία διάθεση πλέον να συμμετέχω στις δραστηριότητες του ΣΟ Αιγάλεω. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αλλάξω γνώμη, καθώς η αρνητική εικόνα που απέκτησα για το σύλλογο έχει πλέον αποκρυσταλλωθεί και παγιωθεί στη συνείδησή μου. Η απόφασή μου είναι ειλημμένη και οριστική. Για το λόγο αυτό, θεωρώ κάθε προσπάθεια συζήτησης και αντιμετώπισης του θέματος εκ μέρους σας ανούσια, και δεν πρόκειται να τη δεχθώ.

Θεωρώ ότι φέτος, ένα μήνα πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών, υπάρχει επαρκής χρόνος για την αντικατάστασή μου, και συνεπώς καμία δικαιολογία εκ μέρους του συλλόγου να αρνηθεί την αποδέσμευσή μου. Θεωρώ επίσης, συγκρίνοντας με πολλές άλλες ανάλογες περιπτώσεις, ότι η προσφορά του ΣΟ Αιγάλεω στη σκακιστική μου πορεία είναι ελάχιστη και δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την οποιαδήποτε απαίτηση του συλλόγου προς άλλους για τη μεταγραφή μου. Αντιθέτως, με δεδομένο το δυσάρεστο περιστατικό που με απασχόλησε πέρυσι, στο οποίο κακώς έδειξα τόση ανοχή και συμφώνησα να μη δώσω συνέχεια, και στο οποίο όχι μόνο δεν με στήριξε κανένα στέλεχος του συλλόγου, αλλά αντίθετα με προσβάλλατε και με εκθέσατε σε τρίτους, θεωρώ ότι ο σύλλογος θα πρέπει να είναι ευγνώμων προς εμένα, τόσο για τη συμμετοχή μου στους αγώνες του ΠΟΑ και της Αʼ Εθνικής, όσο και για τη διαφύλαξη του όποιου κύρους του στο σκακιστικό χώρο.

Ως εκ τούτου, παρακαλώ να απαντήσετε άμεσα και εγγράφως στο αίτημά μου, χορηγώντας μου ελεύθερη μεταγραφή για σύλλογο της προτίμησής μου. Σας διευκρινίζω ότι δεν έχω κάνει επαφές με κάποιο σωματείο ακόμη, περιμένοντας πρώτα να επικυρώσετε και τυπικά την αποδέσμευσή μου. Θεωρώ ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση εκ μέρους σας θα είναι εσκεμμένη και ανούσια, και θα δημιουργήσει προβλήματα και στις δύο πλευρές (σε εμένα για την ανεύρεση νέας ομάδας, στο σύλλογο για την εξεύρεση αντικαταστάτριας). Ευελπιστώ ότι θα ανταποκριθείτε στο αίτημά μου θετικά και άμεσα, και δεν θα οδηγήσετε την κατάσταση στα άκρα, ουσιαστικά απαγορεύοντάς μου τη συμμετοχή σε διασυλλογικές διοργανώσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου"

Εμείς θα θέλαμε να αναφέρουμε ότι συμπαραστεκόμαστε στην αθλήτρια και δηλώνουμε πως το ιστολόγιο είναι ανοιχτό σε οποιαδήποτε παρέμβαση θελήσει να κάνει. Θεωρούμε αδιανόητο, το οποιοδήποτε σωματείο, να αρνείται σε ερασιτέχνη αθλητή να επιλέξει που θα συνεχίσει την ενασχόλησή του με το άθλημα. Είναι απαράδεκτο ένας αθλητής να ζητάει για οποιονδήποτε λόγο την μεταγραφή του, και το σωματείο να αρνείται να συνενέσει. Από τη στιγμή που κάποιος αθλητής θέλει να αλλάξει σωματείο, το σωματείο είναι, κατά τη γνώμη μου, ηθικά υποχρεωμένο να διευκολύνει τον αθλητή. Γιατί διαφορετικά, από τη στιγμή που ξεκινάει τέτοιου είδους κόντρα, τα πράγματα μελλοντικά γίνονται πολύ άσχημα τουλάχιστον για τον αθλητή, που δεν θα συμμετέχει με το σωματείο σε αγώνες για να καταφέρει να πραγματοποιήσει την μεταγραφή του. Η άρνηση λοιπόν του οποιουδήποτε σωματείου σε τέτοιο αίτημα, μόνο εκδίκηση μπορεί να σημαίνει και δείχνει τη ποιότητα σκέψης των υπευθύνων του σωματείου που αποφασίζουν έτσι.

Αυταρχικές συμπεριφορές, βέβαια, ακούμε καθημερινά, άλλες προσωπικά και άλλες μέσα από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ιστολογίου. Κάποια στιγμή θα τα δημοσιοποιήσουμε σε κάποια ανάρτηση. Σωματεία με στρατηγούς που αποφασίζουν για όλα χωρίς να υπολογίζουν κανέναν, ομάδες παραγόντων που λειτουργούν υπόγεια, με στεγανά, σε σωματεία και οι υπόλοιποι θεωρούνται δεύτερης κατηγορίας άνθρωποι. εκλογές που τα αποτελέσματά τους είναι γνωστά σε όλους μία και δύο εβδομάδες πριν διεξαχθούν και άλλα πολλά που γνωρίζουμε και θα βγούνε.

Εμείς τελειώνοντας θα θέλαμε να ρωτήσουμε το ΣΟ Αιγάλω. 

Θα απαντήσει στην αθλήτρια η θα αφήσει να περάσει ο καιρός για να εκδικηθεί ένα παιδί που απλά θέλει να συνεχίσει, αυτό που αγαπάει, σε άλλη ομάδα;

Να περιμένουμε απάντηση;

53 σχόλια:

  1. Προφανώς η κοπέλα έχει 100% δίκιο και οι μεγαλοπαράγοντες του Αιγάλεω δεν έχουν να παρουσιάσουν τίποτε που να δικαιολογεί τη στάση τους ,πώς αλλιώς να εξηγηθεί ότι ακόμα δεν έχουν απαντήσει δημόσια σε μία επιστολή που τους εκθέτει ανεπανόρθωτα στον σκακιστικό κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς την επιστολή την έχει γράψει ο Λογοθέτης, αλλά σε αντίστοιχες περιπτώσεις πέρσι δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία. Γιατί ρε Σωτηράκη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμα εχει καποιος κομπλεξ κατωτερωτητας και μαλακινση εγκεφαλου ανωνυμε,δημιουργει ενα θανατηφορο συνδυασμο βλακειας,στο λεω για να πας να το κοιταξεις...φιλικα παντα ε...τι σχεση εχει ο Λογοθετης με αυτο το ποστ μπορεις να μου πεις???και αντε πες οτι εχεις και δικιο τι κερδισες ακριβως???και μετα θελουμε να παμε κ μπροστα δονκς...
    Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δημήτρη ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ και Γιάννη ΣΠΥΡΑΚΟΠΟΥΛΕ, θα απαντήσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και που ξέρετε αν το Αιγάλεω δεν έχει δώσει απάντηση; ή μήπως πρέπει να βγάλει την απάντηση στο ίντερνετ; όπως έκανε ο φίλος του Κωνσταντέλια, ο Λογοθέτης;

    Σωτήρη ΛΟΓΟΘΕΤΗ τι έγινε; έχει απαντήσει το αιγάλεω ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φαίνεται ότι στο Αιγάλεω δεν έχουν καταλάβει ακόμη ότι για τα προβλήματα που έχουν μέσα στο σύλλογό τους δεν τους φταίει κανένας τρίτος αλλά ο ανήθικος τρόπος που συμπεριφέρονται στους ίδιους τους τους παίκτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πωπω επειδη εκανα αυτο το σχολιο ειμαι αυτοματως φιλος του Λογοθετη??χαχααχαχαχαχ λογικο σχολιο εκανα για μια πατατα που ειδα...ασε που εγω ειμαι της ΕΣΣΚΕ και δε κανω παρεα με Μακροπουλικους :P αμα εσενα δε σε αφηνουν να φυγεις και σε κρατανε με το ζορι κατσε με σταυρωμενα τα χερια και κατσε να σου κοψουν το σκακι...καλα κανει η κοπελα και το δημοσιοποιει μπας και δει προκοπη...αλλα δε το βλεπω να γινεται..και συ κοπελα μου που θες να πας μεταγραφη?που θα βρεις χειροτερα?:P
    Κωνσταντέλιας Κωνσταντίνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι άλλο είναι η ΣΙΩΠΗ του ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΥ και του ΣΠΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ εκτός από 'ΕΝΟΧΗ; Άμα τολμάνε ας γράψουν δημόσια αυτά που λένε στους δικούς τους ότι και καλά φταίει ο Λογοθέτης και ο κάθε Λογοθέτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε, από αυτά που γράφεις ("και που ξέρετε αν το Αιγάλεω δεν έχει δώσει απάντηση; ή μήπως πρέπει να βγάλει ΤΗΝ απάντηση στο ίντερνετ;") φαίνεται ότι ξέρεις αν το Αιγάλεω έχει δώσει κάποια απάντηση. Άρα να υποθέσω ότι είσαι κάποιος από το ΔΣ του Αιγάλεω (γιατί ποιός άλλος, εκτός από εσάς και την κοπέλα, θα μπορούσε να γνωρίζει την ύπαρξη απάντησης;)
    Θα μας πεις εσύ, λοιπόν, τι απαντήσατε ή μήπως ντρέπεσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο πρόεδρος του Αιγάλεω Κώστας Δρακόπουλος τι λέει για όλα αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μην ανησυχείτε. Θα δωθεί απάντηση στην αθλήτρια όταν τελειώσουν οι μεταγραφές. Όταν ένας ερασιτέχνης αθλητής φθάνει στο σημείο να γράφει ανοιχτές επιστολές για να βρει λίγη συμπαράσταση, όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει περάσει στο σύλλογο που θέλει να αφήσει. Και όταν ο σύλλογος σιωπά έτσι προκλητικά, όλοι καταλαβαίνουμε γιατί θέλει να φύγει ο αθλητής.

    ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η ΑΘΛΗΤΡΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Αντιθέτως, με δεδομένο το δυσάρεστο περιστατικό που με απασχόλησε πέρυσι, στο οποίο κακώς έδειξα τόση ανοχή και συμφώνησα να μη δώσω συνέχεια, και στο οποίο όχι μόνο δεν με στήριξε κανένα στέλεχος του συλλόγου, αλλά αντίθετα με προσβάλλατε και με εκθέσατε σε τρίτους, θεωρώ ότι ο σύλλογος θα πρέπει να είναι ευγνώμων προς εμένα, τόσο για τη συμμετοχή μου στους αγώνες του ΠΟΑ και της Αʼ Εθνικής, όσο και για τη διαφύλαξη του όποιου κύρους του στο σκακιστικό χώρο."
    ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΕΥΘΕΤΗΘΕΙ ΣΕ ΔΥΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ "ΟΥΡΕΣ" ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΤΥΧΕΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ.
    Πραξη 1η προσκληση της αθλήτριας στο ΔΣ του συλλόγου για να αναπτύξει και να υποστηρίξει το αίτημα της.
    Πραξη 2η προσπαθεια να μεταπεισθεί η αθλήτρια και να λυθούν τυχόν παραξηγήσεις αφου δοθούν εξηγήσεις και ενδεχομένως αποδοθούν ευθύνες σε "φταίχτες"
    Απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου για αποδέσμευση της αθλήτριας αφου είναι ενήλικη για να κάνει χρήση του δικαιώματος μετεγγραφης της ελευθερα στην περίοδο μεταγραφών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα είχε πλάκα να μη δώσουν μεταγραφή και στο Θανάση τον Καραγιάννη, αλλά τσαμπουκαλεύονται μόνο στην κοπελίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ολα τα μέλη του ΣΟ Αιγάλεω ξέρουν τι έχει συμβεί και κανένας δεν υποστηρίζει πια την αθλήτρια. Το δίκιο είναι με τη διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε κι εμείς τι ακριβώς είναι αυτό που έχει συμβεί και η αθλήτρια είναι απομονωμένη από τα μέλη του ΣΟ Αιγάλεω.Γιατί δεν μας λες και εμάς να μάθουμε και προσπαθείς με έμεση συκοφαντία προς την κοπέλα να δημιουργήσεις εντυπώσεις; Εγώ πάντως γνωρίζω περιπτώσεις γονιών που απείλησαν ότι θα σταματήσουν τα παιδιά τους εάν δεν αλλάξουν συγκεκριμένες συμπεριφορές στο σωματείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ποιός είσαι εσύ ανώνυμε που θα μιλήσεις εξ ονόματος όλων των μελών του ΣΟ Αιγάλεω?? Μήπως τους έχεις ρωτήσει ΟΛΟΥΣ έναν έναν? Ή μήπως κάνατε γενική συνέλευση και θέσατε το θέμα?? Εγώ πχ είμαι μέλος του ΣΟ Αιγάλεω και πιστεύω και στηρίζω την αθλήτρια, όπως και τον Παντελίδη, του οποίου κόψατε το σκάκι για τρία χρόνια, και το Σούκο, τον οποίο με άτιμο τρόπο πουλήσατε... Και στο κάτω κάτω αυτό το περίφημο "δίκιο" που έχει η διοίκηση γιατί δε βγαίνετε να το στηρίξετε ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ?? ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσύ ποιος λες να είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΠΥΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια ,κερδίσατε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κπάποια ενημέρωση κύριοι του ΣΟ Αιγάλεω για το θέμα που συζητάμε ή κάνετε πως δεν ακούτε μέχρι να τελειώσουν οι μεταγραφές;

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μη φας! Έχουμε γλαρόσουπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ξημερώνει τελευταία μέρα μεταγραφών και ακόμα τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κρίμα, γιατί στη διοίκηση του Αιγάλεω υπάρχουν και γονείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ, ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΣΕ ΜΕΓΕΘΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ. ΚΥΡΙΟΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ. ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ ΟΜΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΔΩΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΙΞΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΑΘΟΣ.

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιατί, νομίζεις πως κάνουνε ΔΣ για να πάρουνε αποφάσεις για τέτοια θέματα;;;
    Όλα είναι αποφάσεις Σκυριανόγλου-Σπυρακόπουλου, όπως συνέβαινε και στο ΦΟΝ Ηρακλείου-Επικοινωνία με το φίλο του το Γαλάνη και είδαμε τ'αποτελέσματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τα είδαμε τα αποτελέσματα με την ΦΟΝΗ και αυτοί δεν άφηναν ένα παιδί να φύγει και οι γονείς του πήγαν στο ΑΣΕΑΔ, για να πάρουν μεταγραφή. Φυσικά στη ΦΟΝΗ είναι ο Γκίκας και ο Τόλιας, οι οποίοι δεν είναι φίλοι του Σκυριανόγλου-Σπυρακόπουλου, αλλά του Γκορίτσα, του Λογοθέτη και του Παπαδημητρίου.
    Με λίγα λόγια... είστε όλοι τα ίδια ΣΚΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η κολοβή αλεπού θέλει να τις βλέπει όλες κολοβές.
    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΗ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ναι, αλλά κάτω από ποιές συνθήκες δεν το άφηναν? Μήπως ο Γαλάνης έπιανε παίκτες και γονείς, που τόσα χρόνια αυτόν ήξεραν, άρα και εμπιστεύονταν και τους παραμύθιαζε με ψέματα για να διαλύσει το σωματείο, αφού ξέσπασε "το σκάνδαλο της Θεσσαλονίκης" και τον πετάξανε έξω?? Επίσης, μήπως έτσι τους χρησιμοποιούσε για να αποδείξει ότι "οι καινούργιοι" είναι αποτυχημένοι?? Γιατί, ως γνωστόν, αν πάρεις όλο το φυτώριο, τη γυναικεία σκακιέρα και τους ισχυρούς νεαρούς παίκτες από ένα σύλλογο (ή τους πείσεις να μην αγωνίζονται), τότε ο σύλλογος αυτός δε θα μπορεί να διακριθεί σε νεανικές διοργανώσεις όπως παλιά ή/και κινδυνεύει σοβαρά να πέσει κατηγορία... Μήπως, λοιπόν, ο Γαλάνης τους έσκαβε το λάκο παρακινώντας όλους τους παίκτες του ΦΟΝΗ (και το παιδί που αναφέρεις) να πάνε στο δικό του?
    Να σκέφτεσαι πιο κριτικά, λοιπόν, πριν εκφέρεις άποψη!
    Φιλικά πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εάν το σκάκι είναι κάτι από παιχνίδι, τέχνη ή/και επιστήμη που για να λειτουργήσουν απαιτείται ελευθερία και δικαιοσύνη, τώρα, λίγο πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου οι αρμόδιοι των σκακιστικών συλλόγων, ας κάνουν το αυτονόητο αποδεσμεύοντας όσους από τους σκακιστές και τις σκακίστριές τους θέλουν να αλλάξουν σύλλογο ή απλά δεν επιθυμούν να είναι πλέον μέλη του έως σήμερα συλλόγου τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΣΤΗ ΘΕΟΔΏΡΑ ΤΏΡΑ! ΣΚΥΡΙΑΝΟΓΛΟΣΠΥΡΑΚΟΠΟΥΛΑΙΟΙ, έχετε καταπιεί τη γλώσσα σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Τι έγινε ρε παιδιά. Οι άλλοτε λαλήστατοι Σπυρακόπουλοι, Σκυριανογλαίοι και λοιποί τώρα κάνουν τη πάπια; Μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδίκησή τους που κάποιο παιδί ύψωσε το ανάστημά του στην μεγαλοσύνη τους; Αίσχος καταστάσεις. Και είναι αυτοί που για τους ίδιους λόγους κατά καιρούς κατηγορύν τους άλλους. Ας μας ενημερώσει η Κουτσογιαννοπούλου εάν την έχουν ενοχλήσει και τι της είπαν όλες αυτές τις μέρες που υπάρχει αυτή η ανάρτηση. Την έχουν πάρει έστω ένα τηλέφωνο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό ότι στο Αιγάλεω σε κάθε μεταγραφική περίοδο δεν ενδιαφέρονται που ξεφτιλίζονται σε όλο τον σκακιστικό κόσμο αρκεί να ελπίζουν σε κάποιο αντάλλαγμα ή μετά να εκδηκιθούν τους πρώην παίκτες τους!

    Αυτή είναι η ουσία και μη κουράζεστε να φωνάζετε άλλο ,όπως βλέπετε δεν ιδρώνει το αυτί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κρα-κρα-κρα! Οι μπαμπάδες του Αιγάλεω να σκεφτούν ότι η Κουτσογιαννοπούλου θα μπορούσε να είναι κόρη τους και να πετάξουν έξω τις κακές παρέες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κόρακας κοράκου μάτι δε βγάζει!
    Όλοι ίδιοι είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικά υπάρχει κάποιος στο Αιγάλεω ή έξω από αυτό, που να ξέρει εάν δώσανε την ελευθερία της στην κοπέλα ή κάνανε το κορόιδο μέχρι να περάσει η προθεσμία των μεταγραφών; Ας μας ενημερώσει και εμάς να σταματήσουμε να ρωτάμε συνέχεια. Λίγο σοβαρότητα πια. Από που τη ζητάω όμως... Περαστικά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι σοβαρότητα μας τσαμπουνάς βρε ανώνυμε; Η μόνη σοβαρή είναι η καταγγελία της κοπέλας για δυσάρεστο περιστατικό και σοβαρά ηθικά θέματα που την αφορούσαν. Τι πρόεδρος είναι ο Δρακόπουλος που δεν παίρνει θέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τελικά μάλλον θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της ΕΣΟ για τις μεταγραφές για να μάθουμε τι έγινε με τη Κουτσογιαννοπούλου. Οι υπευθυνοα΄νεύθυνοι α του ΣΟ Αιγάλεω δεν έδωσαν σημασία σε όλο αυτό το ντόρο που έχει δημιουργηθεί. Γνήσιοι παράγοντες και άξια πιόνια του συστήματος και του δόγματος "ας φωνάζουν όσο θέλουν, εγώ τους γράφω και θα κανώ ότι θέλω". Θα αλλάξει όμως αυτό κύριοι. Είτε το θέλετε είτε όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γέρικο γαϊδούρι καινούργια περπατησιά γίνεται; Δε γίνεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για να σ’ τα δώσει η ζωή
    τα χρόνια τα περίσσια
    πρέπει να χαμπαρίζεσαι
    να φέρνεσαι στα ίσια.

    Μάγκας θα πει φιλότιμο,
    μάγκας θα πει "γουστάρω",
    θα πει κουβέντα ζουμερή
    και δούλεμα στο Χάρο.
    Μάγκας θα πει φιλότιμο,
    μάγκας θα πει "γουστάρω".

    Για να σου δώσει η ζωή
    βρε φίλε, μπεσαλίκι
    πρέπει να ζεις το μάγκικο
    να μη σε τρων οι λύκοι.

    Μάγκας θα πει φιλότιμο,
    μάγκας θα πει "γουστάρω",
    θα πει κουβέντα ζουμερή
    και δούλεμα στο Χάρο.
    Μάγκας θα πει φιλότιμο,
    μάγκας θα πει "γουστάρω".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αυτόκλητος Συνήγορος17 Νοεμβρίου 2011 στις 6:40 μ.μ.

    Ανεξάρτητα από το αναφαίρετο δικαίωμα της κοπέλας να πάρει μεταγραφή, το Αιγάλεω αποτελεί ένα εξαιρετικό παράδειγμα συνύπαρξης παραγόντων με διαφορετικές απόψεις στα διοικητικά του σκακιού.

    Οταν βλέπουμε Σωματεία να διαλύονται, επειδή δύο και μόνο "παράγοντες" αδυνατούν να συνυπάρξουν, το γεγονός έχει τη σημασία του.

    Πολύ περισσότερο, που οι άνθρωποι δεν συντηρούν απλά ένα σωματείο-σφραγίδα, αλλά έχουν αναπτύξει ένα από τα πιό ελπιδοφόρα φυτώρια. Δεν αναφέρομαι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι (όπου παρουσιάζουν αξιοπρόσεκτα αποτελέσματα), αλλά και στο ήθος που εκπέμπει η πιτσιρικαρία τους μέσα και γύρω από τους αγωνιστικούς χώρους.

    Να μου επιτρέψετε να μην κατανοώ τη συντεταγμένη επίθεση εναντίον τους και να παρατηρήσω ότι δεν έχουν καμιά απολύτως υποχρέωση να δώσουν σε ένα blog λογαριασμό για ότι συμβαίνει στο σπίτι τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αγαπητέ "Αυτόκλητε Συνήγορε" (επιτέλους άλλαξε αυτό το "ανώνυμος") κανείς δεν ζήτησε, και ειδικά εγώ σαν διαχειριστής του ιστολογίου να δώσει αναφορά ο ΣΟ Αιγάλεω ειδικά εδώ για το τι συμβαίνει σπίτι του όπως λες. Ας βγάλει μια ανακοίνωση στο δικό του ιστολόγιο ή όπου αλλού θέλει για το θέμα.

    Από τη στιγμή που μια κοπέλα αυτού του ήθους, έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειτε να αγωνιστεί ξανά με το ΣΟ Αιγάλεω, και αυτή η δήλωση γίνεται με ανοιχτές επιστολές στα ιστολόγια για να βρει μία στήριξη σε αυτόν τον αγώνα της (τώρα πια όλοι καταλάβαμε γιατί) τότε κάθε σωματείο με σοβαρούς παράγοντες θα έδινε μια απάντηση οπουδήποτε και δεν θα αγνοούσε τόσο απροκάλυπτα μία αθλήτρια.

    Τα περί ήθους της πιτσιρικαρίας όπως λες δεν τα αμφισβητώ. Μήπως όμως εξαιτίας αυτού του ήθους έχουν απειλήσει γονείς και παιδιά ότι θα φύγουν από το σύλλογο εάν δεν αλλάξουν συμπεριφορά κάποιοι; Εσύ που ξέρεις, απ' ότι φαίνεται, τα πράγματα από μέσα, καταλαβαίνεις για ποιούς λέω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Sto thema mas, reee!!! Metagrafi tha dosete stin Koutsogiannopoulou? Gia to dysaresto peristatiko kai ta sovara ithika themata pou anaferei tha dosete kamia exigisi i tha kryveste piso apo ta paidakia sas kai to ithos pou afta toulachiston echoun? To giati o Skyrianoglou kai o Spyrakopoulos echoun takimiasei to echoun katalavei mehri kai ta lachana. Einai aftokollitoi, gia na mi dinoun metagrafi stous paichtes pou ta echoun dosei ola gia to Aigaleo kai na lene psemata se varos tous, gia na dikiologisoun ta adikiologita.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Δώστε ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ στην ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΩΡΑ. Γιατί διαφορετικά προβλέπω να ακούγονται πράγματα και θαύματα εάν προσφύγει η κοπέλα στο ΑΣΕΑΔ όπως άλλοι γονείς πέρυσι. Όσο για τις μεταγραφές που τελείωσαν θα βρείτε τρόπο εσείς να τα καταφέρετε με τις ημερομηνίες. Έτσι δεν είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Λογικά πάντως πρέπει κάποιος να ξέρει τι έχει γίνει με την μεταγραφή της Κουτσογιαννοπούλου. Γιατί κρατούν ολοι το στόμα τους κλειστό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Kati pou prepei na katalavei i dioikisi tou SO Aigaleou einai oti oi paiktes dn mporoun me eksanagasmo na meinoune se mia omada gia panta prepei na apoktisoun empeiries distixws i eutuxws to 3erete oti 8a parei tin metagrafi kai poli pi8anon dn 8a 3anaepistrepsei akoma kai otan 8a exei apoktisei para polles ebeiries p 8a mporousan na enisxusoun tin omada sas kai ola auta gt poli apla VARIESTE na psaksete gia antikatastatria kai sas exei parei ta muala i e3ousia kai kanate tous paiktes ktimata sas
    Me pliri apogoiteusi
    Ladopoulos.I

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ti perimenes? Edo apokaloun ta paidia tou somateiou tous fytoreio!!! Tora giati pistevoun oti tous anikei i Theodora exigeitai mono apo tin epistimoniki fantasia. Isos ti theoroun kai afti glastra sto fytoreio. Dystyhos, i idea oti i kopela tous anikei tous echei odigisei se poli aschimes energeies.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Για να πούμε τώρα τη πάσα αλήθεια αυτά συμβαίνουν σε πολλά σωματεία. Απλά πρέπει να υπάρξει η αφορμή για να βγουν προς τα έξω. Και αυτή την αφορμή πρέπει να τη δώσει ο αθλητής με κάποια αντίστοιχη ενέργεια. Για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα τα ίδια και χειρότερα έγιναν τις προηγούμενες περιόδους, για κάποιες μεταγραφές στο Ν. Ηράκλειο, σε δύο σωματεία της Θεσσαλονίκης και στο Φυσιολάτρη στη Νίκαια, αλλά και αλλού, που μόνο ξύλο δεν έπεσε με αντίστοιχη αντιμετώπιση των γεγονότων στα οποία οι """υπεύθυνοι"""" (πολλά εισαγωγικά) θεωρούσαν τους αθλητές ιδιοκτησία τους και τον εαυτό τους ρυθμιστή της τύχης τους. Αυτό πρέπει να αντιμετωπιστεί με αλλαγή της νομοθεσίας. Μιά και καλή για πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Η μεταγραφή τελικά απορρίφθηκε,καθώς το Αιγάλεω δεν έδωσε τη συγκατάθεσή του.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κρίμα... Το να μην αφήνεις έναν παίκτη να φύγει, για οποιονδήποτε λόγο θέλει(Τί σημασία έχει ο λόγος? Έστω ότι θέλει απλά να φύγει.), είναι γελοιότητα! Οι παίκτες-πόσο μάλλον οι άνθρωποι-δε μας ανήκουν και είναι ανήθικο να τους μεταχειριζόμαστε έτσι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Υπάρχουν περιπτώσεις που γίνεται καταχρηστική χρήση των διατάξεων των μεταγραφών.
    Η περίπτωση της Θεοδώρας είναι σίγουρα μια τετοια περίπτωση.
    Αν η απόφαση της επιτροπής μεταγραφών είχε σκοπό να δωσει την ευκαιρία αθλήτρια και ΔΣ του Σ.Ο.Αιγάλεω να εξομαλύνουν τις σχέσεις τους τότε... "καλό το παραμύθι σας αλλά δεν έχει ΔΡΑΚΟ....."
    Κρίμα! η επιτροπή μεταγραφών έχασε μοναδική ευκαιρία να γράψει ιστορία.Δυστυχώς το ΔΣ της ΕΣΟ θα επικυρώσει αναγκαστικά την απόφαση.Ελπίζω τουλάχιστον το ζήτημα να γίνει αφορμή για διορθωτική παρέμβαση για αλλαγή της υπάρχουσας προβληματικής για ένα ατομικό άθλημα διάταξης.Θεωρώ πως το "συμφερον" ενός συλλόγου δεν μπορεί να ζυγίζει περισσότερο από τα καλώς εννοούμενα ανθρώπινα δικαιώματα και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.Καληνύχτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ας κάνουμε λοιπόν κάτι κι εμείς οι γονείς... Αρχιζουμε από σήμερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Τι ακριβώς έχεις στο μυαλό σου; Το ιστολόγιο θα είναι ανοιχτό σε κάθε ενέργεια και κίνηση των γονιών για να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας αυτό που τους αξίζει σκακιστικά. Μακριά από παράγοντες που ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή